Doorgaan naar inhoud

Legservice

Click-PVC.com is de vloerenwebshop waar service en advies bovenaan staan. Dat betekent dat we meer doen dan hoge kwaliteit pvc vloeren voor scherpe prijzen leveren. Zo bieden wij onze klanten een professionele pvc legservice. In ons netwerk van ervaren leggers is er altijd wel een vakmens die namens ons je pvc vloer kan komen leggen. Van een enkele kamer, trap of hal tot een hele kantoorverdieping; we zijn je graag van dienst met onze pvc legservice.
Click PVC legservice

Waarom pvc laten leggen?

Het is een terechte vraag: waarom pvc laten leggen? Iedereen zegt immers dat het eenvoudig is om zelf pvc te leggen. Toch zijn er diverse situaties die vragen om een professionele pvc legservice. Dat kan van alles zijn: je hebt geen tijd om te klussen of je houdt er niet van, je twijfelt of je het kan of je hebt nou eenmaal twee linkerhanden, noem maar op. Pvc laten leggen is de normaalste zaak van de wereld. Zullen we verkennen of onze pvc legservice iets voor je is? Ook beschikbaar in jouw regio! 

Op elke vloer

Minimaal 10 jaar garantie

5 gratis vloerstalen
Vloerstalen

5 gratis vloerstalen

Neem contact op

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Gratis verzending

Vanaf 500 euro

Zo werkt de pvc legservice

Zo werkt de pvc legservice

Tijdens het bestellen van klik pvc op Click-PVC.com heb je de mogelijkheid om een notitie bij je bestelling te plaatsen. Geef hierin aan dat je geïnteresseerd bent in onze legservice. We nemen dan contact met je op om je plannen, wensen en de mogelijkheden door te spreken. Aan de hand van je input schetsen we een prijsindicatie. Dan schakelen we razendsnel met ons netwerk en stomen we door het proces van offerte en uitvoering. Voor je het weet geniet je thuis of op de zaak van een strak en professioneel gelegde pvc vloer. Vakwerk voor een eerlijke prijs

Mijn droomvloer zoeken
Midland Oak

Een nieuwe vloer van A tot Z

Click-PVC.com helpt je van a tot z met het realiseren van je nieuwe pvc vloer. Van keuzehulp tot pvc legservice en onderhoudsadvies; onze service gaat verder dan je gewend bent bij vloerenspecialisten. We zijn telefonisch ruim bereikbaar voor al je vragen. We adviseren je over producten, pvc vloeren leggen en onderhoud. Daarnaast helpen we je graag kiezen; bestel 5 gratis samples van klik pvc dat je aanspreekt.

Professionele pvc legservice inschakelen

Ons team zit iedere dag klaar om de beste service in click pvc te leveren. Neem contact met ons op en vertel ons je plannen. We denken in mogelijkheden met je mee. Wil je zeker weten dat het klikt? Kies de pvc legservice van Click-PVC.com.