Doorgaan naar inhoud

Over ons

Wie zijn wij?

Achter Click-pvc.com zit een jong team met jaren ervaring in de vloerenbranche. Wij doen er alles aan om de mooiste vloeren voor jullie online te zetten tegen de beste prijzen. Bij ons, Click-pvc.com, ben je aan het juiste adres voor click PVC vloeren. Als expert op dit gebied hebben wij 200+ verschillende vloeren op voorraad, waaronder visgraat, rechte planken en click PVC tegels. Wij zijn gevestigd in Genemuiden maar hebben geen fysieke winkel, alles gaat via onze webwinkel waardoor we de prijzen zo laag mogelijk kunnen houden.

Genemuiden staat bekend als dé vloerenstad van Nederland. Het is een belangrijk centrum voor de productie van tapijt, matten en vloerbedekkingen. Door de aanwezigheid van verschillende vloerenbedrijven in de stad, is er veel kennis en expertise op het gebied van vloeren aanwezig.

Wij begrijpen dat het kiezen van een nieuwe vloer soms lastig kan zijn. Daarom bieden wij bij Click-pvc.com een gratis stalen service aan. Hiermee kunnen onze klanten gratis 5 vloerstalen thuis laten bezorgen, zodat zij vooraf kunnen zien of zij de juiste keuze maken. Op deze manier willen wij onze klanten helpen bij het maken van de beste beslissing voor hun nieuwe click PVC vloer.

Waarom Click-pvc.com?

Clik-pvc.com is zich zeer bewust hoe prijzig een nieuwe vloer is, daarom proberen wij zo zorgvuldig mogelijk onze prijzen laag te houden. Bij Click-pvc.com houden wij van service, jij tevreden, wij tevreden. Wij bieden alles aan voor een nieuwe vloer, van click PVC tot en met mesjes om de planken zorgvuldig te snijden.

Contact opnemen?

Heb je verder nog vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van jouw click PVC vloer? Neem dan gerust contact op door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen! Klik hier voor onze contactpagina.