Doorgaan naar inhoud

Bezorgen en Afhalen

Levering en verzending:

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bezorgen in Nederland en België is gratis als je stalen besteld en bij een bestelling vanaf €500.  Wij rekenen €55,00 voor bestellingen onder €500 (vloerstalen zijn gratis en worden gratis geleverd).

Voor bestellingen buiten Nederland en België, neem dan contact met ons op.

De bestellingen worden vaak per palletvracht of in meerdere pakketten bij jou afgeleverd. Bestellingen worden tot aan de voordeur (eerste drempel) geleverd. Wij hebben de afspraak met onze transporteurs dat zij niet tot in huis leveren.

Onze levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

 

Click PVC vloer afhalen?

Bij Click-pvc.com is het mogelijk om jouw bestelling af te halen op onderstaande adres:

Sisalstraat 13

8281 JJ Genemuiden

 

Wanneer je kiest voor de optie afhalen, wil je dan zo vriendelijk zijn om dit te vermelden bij jouw bestelling? Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor verdere afhandeling (datum en tijd van afhalen).

 

Click PVC bezorgen op Waddeneilanden of afgelegen gebieden.

Wanneer je op de Waddeneilanden woont, dan wordt jouw bestelling binnen de geschatte levertijd aan de vervoerder aangeboden die jouw bestelling overbrengt naar het betreffende eiland. Het kan dus zijn dat jouw bestelling op de Waddeneilanden een langere levertijd zal hebben. Doorgaans dien je rekening te houden met een vertraging van twee werkdagen.

 

Ontvang ik een Track & Trace code van mijn bestelling?

Het is afhankelijk van de leverancier / transporteur of je een track & trace code ontvangt. In de meeste gevallen ontvang je één dag voor levering een track & trace code.

Als we je bestelling als brievenbuspakket met DHL versturen, dan geldt ook dat je pakket de volgende dag verzonden wordt.

 

Verpakken:

Onze medewerkers besteden veel aandacht aan het verpakken van jouw bestelling. We hergebruiken zoveel mogelijk dozen die we van onze leveranciers ontvangen. Op deze manier dragen wij bij aan een minder grote papierberg.