Doorgaan naar inhoud

Retourbeleid, Terugbetalingsbeleid en Leveringsvoorwaarden

Retourbeleid, Terugbetalingsbeleid en Leveringsvoorwaarden

Is er een probleem of ben je niet tevreden met jouw bestelling? Dat vinden wij erg jammer en horen daarom graag wat wij voor jou kunnen doen om je tevreden te stellen. 

Wij staan je graag te woord voor een passende oplossing. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via: 

 

Retourneren

Mocht je bestelling niet juist zijn dan kun je de bestelling in overleg met onze klantenservice kosteloos retourneren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via: 

 

Eenvoudig retourneren in 4 simpele stappen

Stap 1 : *Neem eerst contact op met onze klantenservice voordat je jouw bestelling mag terugsturen.

Stap 2: Vul het retourformulier in. 

Klik hier om jouw retour te melden en download hier een retourformulier.

Stap 3: Stuur je bestelling op.

Stuur de artikelen samen met het in gevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat het pakket voorzien is van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 4: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening.

Als wij het pakket weer hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen weer op je bankrekening staat.

 

Herroepingsrecht

In geval van een retourzending vragen wij je contact op te nemen met Click-PVC.com Dit kun je doen via:

Als je online een vloer bestelt, heb je het recht om je bestelling zonder opgave van reden binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren. Na annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten wordt dan terugbetaald. De kosten voor het retourneren van het product van jouw huis naar ons adres zijn echter wel voor eigen rekening. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Neem contact met ons op via info@click-pvc.com om gebruik te maken van dit recht. Zodra het product in goede orde retour is ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

 

Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je kunt het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Wij verzoeken je vriendelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

Als het artikel beschadigd of vies is geraakt bij het uitpakken of daarna, dan kunnen wij waardevermindering in rekening brengen. Tijdens verzending kunnen er dingen misgaan. Hierbij is het risico in het algemeen voor de verzender. Wij dragen het risico voor het heenzenden, maar jij draagt het risico voor terugzending.

 

Uitzonderingen

Producten die wettelijk (art. 6:230p BW) zijn uitgesloten van het recht op retourneren zijn onder andere:

  • Restpartijen
  • Producten die op maat besteld zijn
  • Plinten die zijn verwerkt of versneden
  • Profielen die zijn verwerkt of versneden
  • Ondervloeren die zijn bewerkt of versneden
  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken
  • Producten die volgens specificaties van de klant zijn gemaakt
  • PVC vloeren met een batch nr. omdat deze niet gecombineerd kunnen worden met andere batch nummers i.v.m. mogelijk kleurverschil tussen verschillende producties.

Zaken die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere zaken:

  • Vloeren kunnen onder geen enkele omstandigheid retour als deze zijn bewerkt. Denk hierbij aan het verlijmen, vastklikken, zagen of versnijden van het product.

 

Wil je jouw retour door ons laten ophalen?

Aangezien een vloer zwaar en groot is om te verzenden brengt dit erg veel kosten met zich mee. Daarnaast is het een hoop gedoe als je dit extern moet regelen met een transporteur. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om voor een marktconforme prijs je retour bij jou thuis op te halen. Wij rekenen hiervoor een bedrag van € 69,- inclusief BTW. Let op, natuurlijk moet jouw retour wel binnen onze retourtermijn vallen. Onze chauffeur inspecteert de geretourneerde producten zorgvuldig op eventuele beschadigingen. Als er beschadigingen zijn of als de verpakking beschadigd is, kan de chauffeur de retour weigeren omdat deze niet voldoet aan onze retourvoorwaarden. De pakketten die wel aan onze voorwaarden voldoen, kan hij wel meenemen voor retour. Vervolgens ontvang je binnen 14 werkdagen de waarde van jouw retour terug op jouw rekening. Op deze waarde brengen wij de retourkosten á € 69,- inclusief BTW in mindering.

Let op, deze kosten zijn niet alleen voor het transport, maar ook voor het complete administratieve proces eromheen.

 

Retouradres Click-PVC.com

Sisalstraat 13
8281 JJ GenemuidenNederland

Om gebruik te maken van herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@click-pvc.com of onze klantenservice. Bij het gebruik maken van herroepingsrecht is het belangrijk dat het betreffende product in originele staat en verpakking aan Click-PVC.com dient geretourneerd te worden en dat er is voldaan aan alles zoals omschreven in het herroepingsrecht.

Click-PVC.com zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten, indien het product in goede orde retour ontvangen is. Voor het retourneren van de bestelling zijn alleen de retourkosten voor eigen rekening.

 

Uitzondering Herroepingsrecht

Bij op maat gemaakte met opgegeven specificaties is de uitstraling van het herroepingsrecht van toepassing.

Bij maatwerk zoals Vinyl, ondervloeren, plinten is geen recht van retour, de pakken vloer dienen ongeopend en onbeschadigd te zijn.

 

Leveringsvoorwaarden

Vóór de levering wordt je als klant altijd op de hoogte gehouden van jouw bestelling.

Voor de levering wordt je altijd een uur van tevoren gebeld door onze transporteur.

Als een product niet binnen 2-5 werkdagen kan worden geleverd, wordt je hiervan vooraf op de hoogte gesteld.

De transporteur is verantwoordelijk voor het transport tijdens de levering.